Klarsynsaften​

Klarsynsaften

Her åbnes dørene for en spændende aften i den åndelige verdens tegn. Denne aften vil de clairvoyante medie Vibeke Broch-Lipslave en klarsynsdemonstration, hvor det vil være muligt at få en kontakt fra en af dine kære fra den anden side.

Det vil blive en aften i livsglædens tegn, så selvom det kan være følelsesladet, bliver beskederne afleveret med stor respekt og kærlighed fra den åndelige verden, og ikke mindst med et glimt i øjet.

Der vil også være mulighed for at få en clairvoyant besked med på vejen, som måske lige kan give et skub i den rigtige retning i dit liv lige nu.​ Ikke alle får en kontakt eller besked denne aften, men Vibeke arbejder med høj energi og prøver at få så mange igennem som muligt. 

Vibeke arbejder som clairvoyante medie, og giver bl.a private sessioner, laver Klarsynsdemonstrationer og træningsaftner indenfor det spirituelle. 

Vibeke har modtaget undervisning af flere internationale medier bl.a Marion Dampier-Jeans, og har desuden begge gennemført et udviklingsforløb i Lysets Hus; Århus. Vibeke arbejder seriøst, hvor både etik, humor og kærlighed er i højsædet..så gå ikke glip af rigtig spændende aften.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Medium Vibeke Broch-Lips

Pottemagertoften 64

8270 Højbjerg

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 70 20 20

E-mail: info@clairvoyantvibeke.dk

Firmainformation

CVR: 35604960

Mobile-pay nr : 77069

Reg. og konto nr: 5072 1223027