Clairvoyance​

Clairvoyance i private enesessioner

​Jeg hedder Vibeke Liljan Broch-Lips, og jeg tilbyder privat clairvoyance i Østjylland. Jeg arbejder med høj energi under en session med clairvoyance, således der bliver stillet ind på fortid, nutid og fremtid. Der er også mulighed for at få kontakt med afdøde fra den anden side, således de kan give beskeder til dig. Det kan ofte være med til at give et skub i den rigtige retning i ens liv.

Du kan vælge clairvoyance hos mig eller hos dig

​En session med privat clairvoyance foregår en-til-en, og sessionen varer cirka 45-50 minutter. Privat clairvoyance kan ske hjemme hos mig privat i Højbjerg nær Aarhus, eller hos dig privat, men det kan også ske i Lysets Hus, hvis du foretrækker det. Du kan selv vælge til og fra i mine ydelser. Det er også muligt at deltage til en af mine klarsynsaftner rundt i landet.

Clairvoyance kommer fra fransk og betyder klarsyn. Tidligere blev en clairvoyant kaldt for synsk. En synsk person kan fornemme, høre eller se budskaber, som andre ikke kan. Der er tale om en intuitiv evne, som alle har, men som skal udvikles gennem træning. Når denne evner er fuldt udviklet, er man synsk og kan derfor udføre clairvoyance.

Ring for at bestille tid til enesessioner

​Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at bestille en eller flere enesessioner, eller hvis du har spørgsmål til mit arbejde som clairvoyant. Du kan ringe til mig på telefon 20 70 20 20, men det er også muligt at sende en e-mail til info@clairvoyantvibeke.dk for at høre nærmere.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find mine kontaktoplysninger herunder.

Medium Vibeke Broch-Lips

Pottemagertoften 64

8270 Højbjerg

Klik her for rutevejledning

Kontaktoplysninger

Telefon: 20 70 20 20

E-mail: info@clairvoyantvibeke.dk

Firmainformation

CVR: 35604960

Mobile-pay nr : 77069

Reg. og konto nr: 5072 1223027